kredito skaičiuoklė
Paskolos 1 year ago
Paskolos #paskolos

Apie kredito skaičiuoklę iš specialisto

Kredito skaičiuoklė, naudingas įrankis tiek besiskolinantiems pirmąjį kartą, tiek patyrusiems

Sumanėte kreiptis dėl paskolos ir nenutuokiate, per kiek laiko reikėtų grąžinti vienokio ar kitokio dydžio pinigų sumą? Nežinote, kokio maksimalaus dydžio kreditą galėtumėte gauti priklausomai nuo savo gaunamų pajamų? Paskolos skaičiuoklė – tai įrankis, galintis padėti išsklaidyti bet kokias abejones.

Tiek paskolos atidavimo skaičiuoklė, tiek kredito gavimo skaičiavimo įrankis yra puikus būdas „pamatuoti“ savo skolinimosi galimybes ir išvengti galimų nesusipratimų ateityje. Be to, tai įrankis, galintis padėti realistiškai įvertinti savo galimybes pasiskolinti. Jei aplinkybės klostosi taip, kad negalite nuvykti į kredito bendrovės biurą, ar paprasčiausiai taupydami laiką ketinate skolintis internetu, paskolos dydžio skaičiuoklė – kaip tik tai, ko jums reikia!

Kaip naudotis kredito skaičiuokle?

Kredito skaičiuoklė yra potencialių paskolų bendrovių klientų itin mėgstamas įrankis. Turbūt nė nereikia klausti – kodėl? Ja naudotis labai paprasta. Kelių paspaudimų pakanka, kad taptų aišku, per kiek laiko, atsižvelgiant į tam tikras aplinkybes, reikėtų grąžinti konkretaus dydžio paskolą.

Apie jos privalumus kalba vienos kredito bendrovės konsultantas Marijus: „Savo darbe pastebime, kad paskolos skaičiuoklė internete iki apsilankydami biure pasinaudoja kone visi būsimi (ir esami) klientai. Tai labai paprasta: pasirenkate, kokios tiksliai pinigų sumos jums reikia, nurodote, per kiek laiko pageidautumėte grąžinti kreditą, ir rezultatuose tą pačią sekundę pamatote, kokio dydžio įmokos jūsų „laukia“ ateityje.

Žinoma, turėčiau paminėti, kad kiekvienas atvejis individualus. Savo įmonėje mes visuomet raginame pasinaudoti skaičiuokle, tačiau dėl tolimesnio bendradarbiavimo tikrai verta pasitarti ir su įmonėje dirbančiais konsultantais. Jie gali suteikti išsamesnės informacijos „realiuoju laiku“, kaip mes tai vadiname. Be to, kai kada susiduriame su išskirtiniais klientų poreikiais. Jei aktualus, tarkime, refinansavimas, ar klientas nori paskolos grąžinimą atidėti ilgesniam laikui… Visais šiais atvejais skaičiuoklės gali ir nepakakti. Kaip bebūtų, manau, kad šis įrankis – pirmas žingsnis, ruošiantis pradėti bendradarbiavimą su bet kokia kredito bendrove ar banku.“.

Naudingas įrankis tiek besiskolinantiems pirmąjį kartą, tiek patyrusiems

Konsultanto Marijaus, turinčio ilgametę patirtį kreditų srityje, nuomone, kredito skaičiuoklė labai vertinga visiems: tiek pirmą kartą ketinantiems kreiptis dėl paskolos, tiek jau ne kartą susidūrusiems su skolinimusi: „Manau, naujokams šis įrankis labai naudingas dėl to, kad padeda susipažinti su kredito grąžinimo terminais, palūkanomis. Kitaip tariant, tai neblogas „įvadas“ tiems, kurie dar nė karto nesiskolino ir nenutuokia, kokios paprastai būna paskolų grąžinimo sąlygos, įkainiai ir panašiai.

Laimei, didžioji dauguma įmonių savo interneto svetainėse suteikia galimybę pasinaudoti skaičiuokle. Ne išimtis ir Paskolų klubas.“. Marijaus teigimu, net jei asmuo skolinasi nebe pirmą kartą, skaičiuoklė jam ne mažiau aktuali. Konsultantas teigia, kad pasinaudojimas ja gali padėti apsispręsti, per kiek laiko grąžinsite vienokio ar kitokio dydžio kreditą: „Galite matyti, su kokia suma kas mėnesį reikėtų „atsisveikinti“, pasirinkus, tarkime, trijų mėnesių grąžinimo terminą. Manau, kredito skaičiuoklė – pagalba sprendžiant tiek terminų, tiek įmokų dydžio klausimus.

Tai labai naudinga ir tuomet, kai klientas nėra iki galo apsisprendęs dėl skolinimosi. Arba, tarkime, nori pasirinkti, kokios paskolų bendrovės paslaugomis naudosis. Juk palūkanų norma kiekvienoje gali skirtis. Nereikėtų užmiršti ir to, kad kai kuriose įmonėse pirmoji paskola nieko nekainuoja. Jei paskolos skaičiuoklė „siūlo“ tokią funkciją, reikėtų būtinai nurodyti, jei tai pirmas jūsų kreditas. Galbūt jums pasiseks – gausite vadinamąją „nuolaidą“, t.y. pirmą nemokamą paskolą. Tai reiškia, kad grąžinsite tik tiksliai tiek, kiek pasiskolinote – palūkanos jums skaičiuojamos nebus.“.

0
217
Kiek antstoliai gali išskaičiuoti iš atlyginimo?

Kiek antstoliai gali išskaičiuoti iš atlyginimo?

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Paskola už užstatą

Paskola už užstatą

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Kreditai nedirbantiems Lietuvoje

Kreditai nedirbantiems Lietuvoje

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Paskola su užstatu

Paskola su užstatu

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Greita paskola

Greita paskola

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago