Paskola iš žmonių
Paskolos 1 year ago
Paskolos #paskolos

Paskola iš žmonių

Paskola iš žmonių tarpusio skolinimosi programos ir apie jas

Jei norite pasinaudoti paskola iš žmonių, jums tikrai nereikia naršyti po internetinius skelbimus ar ieškoti savo artimoje aplinkoje esančių žmonių. Kurie jums galėtų suteikti vienokio ar kitokio dydžio paskolą.

Paskola iš žmonių šiandien yra siūloma ir tarpusavio skolinimo platformose. Tai reiškia, kad pasiskolinti iš žmonių tokiu būdu yra gerokai saugiau ir paprasčiau. Kaip bebūtų, jei apie tarpusavio skolinimo platformas jūs dar nebuvote girdėję ir nežinote, kaip visa tai veikia, pateiksime keletą praktiškų įžvalgų.

  • Tarpusavio skolinimo platforma nėra kreditorius. Nepamirškite, kad jei jūs pasirinksite tarpusavio skolinimo platformą, tai nereikš, kad jūs kreipsitės į kreditorius. Tarpusavio skolinimo platforma – tai yra operatorius, kuris administruoja visą procesą. Tai reiškia, kad tai yra tarpininkas tarp žmogaus, kuris kreipiasi dėl paskolos, ir žmonių, kurie paskolą suteikia. Jis taip pat įgyvendina ir visas užduotis, kurios gali kilti dėl laiku negrąžintos paskolos.
  • Tarpusavio skolinimo platformoje paskolas suteikiantys žmonės yra vadinami investuotojais. Tarpusavio skolinimo platformoje užsiregistruoja tie, kurie paskolas suteikia, ir tie, kurie paskolų prašo. Suteikiantys paskolas žmonės yra vadinami ne kreditoriais, o investuotojais, kadangi jie investuoja į žmonių prašomas paskolas ir tokiu būdu tikisi gauti grąžos.
  • Kreipiantis į tarpusavio skolinimo platformą, yra įvertinamas jūsų mokumas. Galite būti tikri, kad kreipiantis į tarpusavio skolinimo platformą ir prašant jums suteikti paskolą, visų pirma bus įvertintas jūsų mokumas. Jūs į paskolų prašančių žmonių sąrašus būsite įtraukti tik tuomet, jei jūs būsite mokūs. Mokumo vertinimo taisyklės yra nustatytos įstatymuose. Tačiau kiekviena tarpusavio skolinimo platforma gali pritaikyti ir papildomus griežtesnius reikalavimus.
  • Labai atsakingai vertinkite prisiimamus finansinius įsipareigojimus. Jei norite gauti paskolą ir planuojate prisiimti papildomus finansinius įsipareigojimus, būkite tikri, kad paskolą grąžinsite laiku. Jūs turite elgtis labai atsakingai ir jokiu būdu negalite sau leisti į prisiimtus finansinius įsipareigojimus žvelgti pro pirštus. Apgalvokite, kokie yra jūsų finansinė padėtis, kokios yra gaunamos pajamos, patiriamos išlaidos ir kokius sprendimus jūs galėtumėte priimti, kad apsaugotumėte savo biudžetą.


Skolinu pinigus

Jei randate skelbimus „skolinu pinigus privačiai“ ir neturite kitokių alternatyvų, galite pasidomėti jais, nes tai gal būt bus jūsų išeitis. Beje dažniausiai tai būna brangiausias skolinimosi būdas dėl didžiausių palūkanų.

Bet tai vis tiek naudinga kai kuriems ieškantiems asmenims:

  • Neoficialias pajamas
  • Dirbantys užsienyje
  • Turintys skolų
  • Neišdirbę 4 mėnesius
  • Bedarbiai
  • Be užstato

Kaip matote sąrašas netrumpas ir tokių yra gan daug. Vieni gali būti mokūs klientai kiti visiškai nemokūs. Svarbiausia susitarimas tarpusavyje, kad vėliau nekiltų didelių pykčių.

0
176
Suteikiu paskolą įsiskolinusiems

Suteikiu paskolą įsiskolinusiems

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Kreditas studentams

Kreditas studentams

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Greita paskola

Greita paskola

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Paskola dirbantiems užsienyje

Paskola dirbantiems užsienyje

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Paskolos bedarbiams įsiskolinusiems

Paskolos bedarbiams įsiskolinusiems

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago