Paskolos verslui
Paskolos 1 year ago
Paskolos #paskolos

Paskolos verslui

Paskola verslui, kada ją imti, o kada imti asmeninę paskolą

Kiekvienam verslui apyvartinės lėšos yra lyg vanduo žmogui taip ir su paskola verslui. Be pinigų negali egzistuoti nei viena įmonė. Todėl kiekvieno verslo savininkai visuomet privalo stebėti savo įmonės finansinę situaciją ir stengtis laiku priimti teisingus ir būtinus sprendimus. Deja, bet tikrai ne kiekvienam verslui pavyksta nuo pačių pirmųjų savo komercinės veiklos dienų labai užtikrintai ir sėkmingai žengti pirmyn, be jokios papildomos finansinės pagalbos – visas pajamas generuojant patiems. Todėl suprantama, kad tuomet, kai verslas susiduria su finansiniais sunkumais ar apyvartinių lėšų stygiumi, jis neturėtų laukti ir viltis, jog tokia situacija pagerės savaime. Tokiais atvejais gali praversti paskolos verslui, kurias teikia dabartinėje rinkoje veikiantys kreditoriai.

Verslo sprendimai

Žinoma, kiekvienas verslo savininkas prieš nuspręsdamas kreiptis dėl paskolos verslui turėtų pagalvoti, koks yra jo planas ir kokių veiksmų jis imsis paskirstant gautas lėšas (jei paskola verslui bus suteikta). Planas yra tiesiog būtinas. Jokiu būdu negalima į visą tai žvelgti atsainiai, manant, kad svarbiausia yra gauti paskolą verslui, o visa kita įvyks savaime. Jūs turite būti pasiruošę dirbti dar daugiau ir dar sunkiau tam, kad paskola būtų panaudota labai kryptingai ir tikslingai. Kiekvieną eurą jūsų verslas turėtų įsisavinti labai efektyviai. Tik tokiu atveju jūs galėsite būti tikri, kad jūsų verslui suteikta paskola buvo panaudota geriausiai. Be to, nepamirškite, kad renkantis paskolą verslui, reikėtų apgalvoti daugybę skirtingų pasiūlymų, juos labai kruopščiai palyginant tarpusavyje.

Kredito bendrovės verslui

Kadangi jūs galite kreiptis tiek į kredito bendroves verslui ir komercinius bankus, tiek ir į kredito unijas bei tarpusavio skolinimo platformas, skirtingų paskolų pasiūlymų asortimentas bus labai platus. Tai suteiks jums didžiulę pasirinkimo laisvę ir kartu gali kelti nemažai papildomų klausimų.

Jei pasirinkimo procese jums būtų sudėtinga apsispręsti, visuomet galite pasitarti ir su verslo bei finansų konsultantais, kurie atsižvelgę į jūsų dabartinę verslo padėtį, galėtų labai objektyviai patarti, kokie sprendimai galėtų būti patys efektyviausi. Todėl jei manote, kad paskolos verslui pagelbėtų jūsų dabartinėje situacijoje, pasistenkite nepamiršite šių labai svarbių patarimų.

Ką žinoti kreipiantis dėl verslo paskolos

Verslo paskola


Jei planuojate prašyti verslo paskolos, turite žinoti keletą dalykų. Pirma, jei neturite svarbios kredito istorijos kaip verslas arba jei anksčiau niekada ne kreipėtės dėl verslo kredito, yra tikimybė, kad turėsite panaudoti savo asmeninį kreditą naujai paskolai garantuoti. Kai kuriems skolintojams, pvz., bankams, reikalinga asmeninė paskolų garantija, o tai reiškia, kad norės, kad garantutumėte savo asmeniniu turtu.


Be asmeninio turto, taip pat norės reguliariai stebėti verslo paskolą, kad įsitikintų, jog jis geros formos. Verslo kreditą rekomenduojama naudoti kreipiantis dėl verslo paskolos, jei turite pakankamai kredito istorijos kaip įmonė. Tai gali padėti sukurti jūsų verslo rezultatą ir apsaugoti jūsų asmeninį rezultatą, jei jūsų įmonė kada nors patirtų finansinių klaidų, arba atvirkščiai.


Čia pateikiama pagrindinių verslo ir asmeninės paskolos skirtumų apžvalga:


  • Asmeniniai ir verslo balai turi skirtingus diapazonus. Verslo rezultatai paprastai svyruoja nuo 0 iki 100. Asmeniniai balai gali svyruoti nuo 300 iki 850.
  • Verslo paskola ataskaitos susietos su darbdavio identifikavimo numeriais, o asmeninėse ataskaitose naudojami socialinis draudimas.
  • Jūsų verslo paskolos ataskaita ir stebėjimo paslaugos valdomos atskirai nuo asmeninės kredito ataskaitos ir stebėjimo, taip pat per atskiras duomenų bazes.
  • Verslo ir asmeninėms kredito ataskaitoms naudojami duomenys reglamentuojami skirtingai.
  • Kitaip nei asmeninės kredito ataskaitos, kurios gali būti apsaugotos arba užrakintos, verslo kredito ataskaitos niekada negali būti įšaldytos.
  • Verslo balus gali tikrinti bet kas (jie turės nusipirkti ataskaitą ir balus), o asmeninius balus gali tikrinti tik jūs ir kiti, gavę jūsų leidimą.

Kada turėčiau naudotis asmenine paskola?

Asmeninis kredito balas turėtų būti naudojamas kreipiantis dėl kredito, kuris nesusijęs su jūsų verslu. Net jei turite gerą verslo paskolos įvertinimo balą. Nemaišykite savo asmeninio kredito su verslo, nes jos gali prireikti versle.


Jei dar neturite verslo kredito įvertinimo arba niekada nesikreipėte dėl kredito savo įmonei, tada galite nuspręsti, kad paskoloms gauti turite naudoti savo asmeninį kreditą. Susisiekite su skolintoju ir patvirtinkite, kad jis pateiks jūsų sąskaitos įrašus ir mokėjimus verslo vertintojui. Įmonės paskyros ir mokėjimų istorijos įrodymai padės greitai sužinoti įmonės balą, kurį vėliau galėsite naudoti teikdami paraišką dėl kito su verslu susijusio kredito.

0
547
Paskola bedarbiams

Paskola bedarbiams

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Kreditai nedirbantiems

Kreditai nedirbantiems

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Paskola bedarbiui

Paskola bedarbiui

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Verslo skatinimo paskola

Verslo skatinimo paskola

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Suteikia paskolas įsiskolinusiems

Suteikia paskolas įsiskolinusiems

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago